Snelle bezorging

Bezorging in heel Nederland

Via onze eigen bloemen bezorgservice bezorgen wij uw bestelling op elk gewenst adres in Nederland. Indien niemand op het adres aanwezig is zal het boeket dezelfde dag nog opnieuw aangeboden worden. Wanneer de situatie het toelaat zal het boeket bij de buren worden afgegeven en krijgt de ontvanger een brief in de bus waarop wordt vermeld dat er een boeket voor hem of haar bij de buren is afgegeven.

Bezorging buiten Nederland

Bestellingen die buiten Nederland bezorgd moeten worden geven wij door aan de dichtstbijzijnde Fleurop bloemist in het betreffende land. De bloemist zorgt ervoor dat de bestelling juist wordt uitgevoerd. Neemt u even contact op met ons bedrijf in verband met prijzen van producten in het buitenland, deze zijn hoger dan in Nederland.

Levertijd

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt. Om zo optimaal mogelijk te voldoen aan uw wensen, dient u de bestelling een dag van te voren te plaatsen.

Bezorg- en  handelingkosten

De bezorg- en handelingkosten worden aangegeven per plaats op website. Bestaat uw bestelling uit twee of meer producten op één adres dan betaalt u maar één keer bezorgkosten.

Verpakking

Alle snijbloemen worden feestelijk verpakt in folie, voorzien van een zakje met snijbloemenvoedsel (Chrysal)voor de snijbloemen, tips voor de verzorging en indien gewenst een kaartje met opgegeven tekst. Voor het vervoer worden de bloemenarrangementen speciaal verpakt zodat ze niet kunnen beschadigen.

Klantenservice

Heeft u nog vragen over bovenstaande of voldoet uw bestelling niet aan uw verwachtingen, neem dan direct contact op met onze klantenservice. telefoon: 045-5 2126 88